Ad de Wit voor al uw schilderwerk en onderhoud 

Ons onderhoudsadvies
Schilderwerk aan uw huis is een uitstekende investering in de toekomst.
Nog even afgezien van het feit dat het natuurlijk een genot is om te zien, is uw huis een bezit, dat (mits goed onderhouden) zijn waarde behoudt!
Onderhoud is dus enorm belangrijk.

Het weer is van grote invloed op de kwaliteit van het schilderwerk en alleen daarom al verdient uw huis een vakman. Uw schilder werkt mee aan het op peil houden van uw onroerend goed op de langere termijn.

Als erkend schildersbedrijf bekijken wij graag samen met u naar de onderhoudstoestand van uw onroerend goed. Aan de hand daarvan brengen wij een professioneel onderhoudsadvies uit. Vele tevreden klanten hebben hun (onderhouds)schilderwerk reeds uitbesteed aan Ad de Wit.

Huisschilderplan
Het HuisSchilderPlan is een maatwerkplan dat in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld. Bij het meerjarige HuisSchilderPlan (in principe tot 10 jaar) hoort een onderhoudsschema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden. Tussentijds vinden regelmatig controles plaats. Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit overlegd. Bovendien worden in het schema de toe te passen Sikkens producten en kleurnummers opgetekend.

Neem contact met ons op!