Ad de Wit verzorgt vele verschillende wandafwerkingen

Spuitwerk
Schildersbedrijf Ad de Wit houdt zich volop bezig met innovatieve technieken in het schildersvak. De nadruk ligt hierbij op spuitapplicatie, die toegepast kan worden op wanden, plafonds, vloeren, kozijnen, deuren en damwanden.
Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgebouwd met het spuiten.
Door gebruik te maken van de modernste technieken en materialen, zijn we in staat om efficient en dus kostenbesparend te werken. Zo haalt ook u meer rendement uit uw projecten. Daarnaast is de kwaliteit verbeterd dankzij deze innovatieve spuit- en coatingstechnieken. Tevens verzorgen wij spackspuitwerk in nieuwbouw en renovatie objecten.

Sierpleister
Sierpleister is een verzamelnaam voor een aantal sierpleisters. De meest bekende hiervan is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en decorputz.

Spachtelputz is een kuststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). Spachtelputz is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 milimeter.
De marmerkorrels in Spachtelputz zijn verkrijgbaar in drie groottes: extra fijn, 1,2 (een komma twee) en fijn.
Spachtelputz kan verder worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. De meest gebruikte kleuren zijn wit en extra wit (voor kleurechtheid op oudere wanden).

Doordat Spachtelputz uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en platen van buitengevelisolatie worden afgewerkt met Spachtelputz.

Multicolor
Naast de gewone verf is ons bedrijf erin gespecialiseerd om multi color verven aan te brengen. Multi color verven worden aangebracht met de verfspuit en ook hier kunt u er voor kiezen om er glasweefsel onder te laten plakken met een design naar keuze. Een groot voordeel van de multi color verven, is dat het gemakkelijk schoon te houden is.

Behang
Wij zijn blij met onze zeer ruime keuze op het gebied van behang.
Regelmatig verschijnen er nieuwe collecties in allerlei stijlen, trends, kleuren en materialen. Wat te denken van een combinatie van behang, een behangrand en gordijnstof met hetzelfde design in dezelfde kleurstelling voor een harmonieus geheel.
Gedecoreerde wanden in huis maken de ruimte nog steeds sfeervol. We kunnen de muren afwerken met sierpleister of structuurverven. Of u kunt u uw muur met een leuke tint sausen.

Glasvliesweefsel
Glasvliesweefsel is bijzonder sterk en kan wel een stootje hebben. Daardoor is het uitermate geschikt voor intensieve bewoning, kantoorgebouwen vanwege de strakke afwerking en duurzaamheid maar het wordt ook veel gebruikt in ziekenhuizen en b.v. scholen.
Het is ook zeer praktisch voor het geval wanden licht beschadigd zijn ( groeven e.d. ) daar het weefsel dat soort oneffenheden wegneemt.
Glasvliesweefsel is te verkrijgen in diversen prints diagonaal, verticaal, grof of fijn en wordt na aanbrenging strak afgewerkt met latex in kleur of in wit. U kunt in ons boek diverse prints bekijken waarna wij deze kunnen bestellen en aanbrengen voor u.

Andere decoratieve afwerkingen
Naast reeds genoemde afwerkingen, maakt de verf industrie zich sterk met een grote verscheidenheid aan afwerkingen die door diverse wijzen van aanbrengen een bijzonder effect te weeg brengen. U kunt hierbij denken aan afwerkingen met een marmer look of zelfs een suwede uitstraling. Dit laat zich niet vertellen, graag laten wij u dit zien.

Neem contact met ons op!